1irffan1

Donosimo vam intervju koji je trener Islami dao za službenu stranicu kluba:

•Za pocetak recite nam kako ste zadovoljni s cjelokupnim pripremama i odazivu igraca na trenige?

Pripreme su bile jako naporne ali su igrači odradili sve sto se od njih zahtijevalo , a što se tiče odaziva igrača bio je jako veliki odaziv i moram biti zadovoljan s obzirom da je bilo jako hladno i da je bilo puno snijega. Izdvojio bi i ono najbitnije od svega da nam se niti jedan igrač nije ozlijedio

•Odigrali smo 7 pripremnih utakmica i koju bi izdvojili kao najbolje, a koju najlosije odigranu utakmicu?

- Od sedam prijateljskih utakmica izdvojio bih kao najbolje odigranu onu protiv nogometnog kluba Šokadija iz Babine Grede gdje smo nadigrali protivnika iz višeg ranga natjecanja, ali na kraju nezasluženo poraženi rezultatom 3:2 gdje smo dva pogotka prilimi u zadnjih 5 minuta i izdvojio bi još ovu posljednju utakmicu s ekipom Nosterie iz Nuštra koja je završila u našu korist 4:1. Što se tiče najslabije odigrane utakmice izdvojio bi utakmicu u Garcinu protiv Nk Garduna gdje nismo ličili na sebe, ali i ovakve utakmice u pripremnom ciklusu su od koristi.

•Bilo je i prinova u ovom prijelaznom roku?

U ovom prijelaznom roku su nam došla dva igrača, a to su Karlo Kokanović iz Šokadija Babina Greda i Igor Barić iz Omladinac Staro Topolje. Od prinova su tu još i naši juniori koji su stekli pravo nastupa za seniore Nikola Kadić i Karlo Kokanović mladji, a nakon pauze od igranja priključio nam se i Matej Markotić. S ovim novim imenima smo sigurno kvalitetniji nego sto smo bili jesenas.

•Za kraj s kakvim dojmom ulazite u nastavak prvenstva i koji vam je cilj?

U proljetni dio prvenstva ulazim sa velikim optimizmom i mislim da ćemo igrati puno bolje nego sto je bilo jesenas, a što se tiče cilja, cilj nam je da se priključimo gornjem dijelu tablice gdje ova ekipa po kvaliteti sigurno pripada.

Zahvaljujemo se treneru Irfanu Islamiju i želimo mu puno uspjeha u nastavku prvenstva.

Sponzori kluba