Nakon završetka vrlo uspješne polusezone, želio bih se zahvaliti svima u klubu, od uprave koja nas je popratila na vrlo visokom nivou, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti, do domara, roditelja te onima koji to najviše zaslužuju - mladim igračima.  

Od prvog dana su prihvatili način rada. Vrlo profesionalno su se odnosili prema treningu, ponašanju i utakmicama što je na kraju dalo velike rezultate. Nakon prošlogodišnjeg odličnog 2. mjesta, pioniri su napravili korak naprijed i na polusezoni dijele 1. mjesto. Do kraja sezone ćemo se još više potruditi, trenirati kako bi tako i ostalo.

Juniori su na iznenađenje svih napravili odličan rezultat i sigurno drže sredinu tablice te polako, ali sigurno idu prema vrhu.

Naš najveći uspjeh je što imamo, također, vrlo nadarene limače, kojih je na svakom treningu 30-40, od kojih pojedini već pokazuju da će biti nositelji igre za nekoliko godina, a ujedno su velika budućnost kluba.

Najbolji primjer, koji pokazuje da se dobro i kvalitetno radi, trenira, je to da su neki naši igrači prešli u klubove iz 1. HNL, koji su prepoznali talent nekolicine njih i već uputili pozive i neće biti iznenađenje ako netko od njih napravi zavidnu karijeru. To nam pokazuje da smo na dobrom putu i potrudit ćemo se da tako i nastavimo jer nam je bitno da od njih napravimo kvalitetne, odgovorne osobe i odvedemo ih u pravom smjeru.

Trener škole nogometa: Tomislav Pušeljić

  Slika 1. Pioniri -  NK "Gundinci" GundinciSlika 2. Juniori NK "Gundinci" Gundinci

Sponzori kluba